Acasă Politic Iasi: Prinsi cu peste 50.000 pachete de tigari de contrabanda

Iasi: Prinsi cu peste 50.000 pachete de tigari de contrabanda

DISTRIBUIȚI

110444 – 24052012- Politistii de frontiera ieseni au descoperit in zona Sectorului Politiei de Frontiera Tutora 50.629 pachete de tigari de diferite marci cu timbru de acciza Republica Moldova pe care doi romani incercau sa le introduca ilegal in tara.

La 150 m distanta de malul raului Prut a fost depistat un barbat care asigura supravegherea unui numar de 43 colete ascunse in vegetatie, invelite in banda adeziva. In urma verificarilor, politistii de frontiera au stabilit identitatea barbatului si ca acesta, impreuna cu un alt barbat, au transportat cu ajutorul unei carute cele 43 colete, de la digul de protectie al raului Prut pana la locul descoperii.

In cauza au fost efectuate patru perchezitii domiciliare in urma carora au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor mai multe obiecte, inscrisuri si suma de 650 euro de la unul dintre cei doi barbati.

Intreaga cantitate de tigari, bunuri si inscrisuri gasite asupra celor doi au fost retinute in vederea continuarii cercetarilor, iar pe numele acestora a fost intocmit dosar penal pentru contrabanda. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.