Acasă Politic Voluntari: Sute de mii de produse contrafacute, confiscate la Voluntari

Voluntari: Sute de mii de produse contrafacute, confiscate la Voluntari

DISTRIBUIȚI

110040 – 09052012 – Sute de mii de produse contrafăcute au fost confiscate marţi seara, dintr-un complex comercial din oraşul Voluntari.

În seara zilei de 8 mai a. c., în baza unor informaţii deţinute, poliţiştii de investigare a fraudelor împreună cu inspectori din cadrul Direcţiei pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Bucureşti, au efectuat verificări la mai multe unităţi economice dintr-un complex comercial de pe raza oraşului Voluntari. În depozitul unei societăţi comerciale au fost descoperite 300.000 de produse de igienă intimă, care poartă însemnele unei mărci consacrate şi protejate pe teritoriul României. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că reprezentantul legal al societăţii este un cetăţean iordanian, care nu a putut prezenta documentele legale de provenienţă ale produselor.

Marfa provine din China şi urma să fie distribuită unor societăţi comerciale din Ilfov şi alte judeţe.Întreaga cantitate de produse susceptibile a fi contrafăcute a fost confiscată, mostre din aceasta urmând a fi supuse expertizei.

Pe numele administratorului societăţii, poliţiştii au demarat o anchetă, acesta fiind cercetat în stare de libertate pentru evaziune fiscală şi contrafacere.

Cu ocazia acţiunii, pentru alte 26 de depozite ale unor unităţi economice s-a luat măsura sigilării, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie continuate verificările. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.