Acasă Politic Brasov: Familiile victimelor cer daune de 800.000 de euro de la Serban...

Brasov: Familiile victimelor cer daune de 800.000 de euro de la Serban Huidu

DISTRIBUIȚI

111166 – 21062012 – Familiile victimelor accidentului rutier provocat de Serban Huidu au cerut, joi, la primul termen al procesului in care fostul realizator TV este judecat pentru ucidere din culpa, acordarea de daune morale si materiale in valoare de 800.000 de euro.

La primul termen al procesului, care are loc la Judecatoria Brasov, sotia si fiul uneia dintre victime, Stefan Lungu Balogh, au cerut daune in valoare totala de 400.000 de euro.

Sotia si fiul lui Stefan Lungu Balogh s-au constituit parti civile diferite in acest proces, cerand fiecare, drept daune morale, cate 200.000 de euro.

De asemenea, fiica unei alte victime a accidentului, Magda Dragici, a solicitat ca fostul realizator TV sa ii acorde daune morale si materiale de 400.000 de euro.

Fostul realizator TV Serban Huidu a venit, joi, la Judecatoria Brasov, insotit de avocati, la primul termen al procesului in care este judecat pentru ucidere din culpa in urma accidentului rutier pe care l-a provocat in octombrie 2011, soldat cu moartea a trei persoane. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.