Acasă Politic Bruxelles: Monica Macovei nu candideaza pentru nicio functie de conducere in PDL

Bruxelles: Monica Macovei nu candideaza pentru nicio functie de conducere in PDL

DISTRIBUIȚI

111330 – 27062012 – Europarlamentarul democrat-liberal Monica Macovei a anuntat miercuri ca nu candideaza pentru nicio functie de conducere in PDL.

“Nu candidez la aceste alegeri interne pentru nicio functie de conducere in PDL. Ii voi sustine pe Cristian Preda, Sever Voinescu, Theodor Paleologu, pe castigatorii alegerilor locale, pe cei care au imbunatatit viata comunitatilor, dar au pierdut din alte motive decat performanta lor personala, si pe toti cei care doresc revigorarea si reformarea PDL. In paralel, ma ocup de proiectele europene importante pe care le-am initiat. Ma voi implica in actiunea de coalizare a fortelor de  dreapta si crearea unei platforme care sa ne adune pe toti cei care vrem sa  dezvoltam tara prin taxe si birocratie reduse, onest, fara hotie sau clientela politica, prin justitie dreapta si aplicarea egala a legii.

Voi participa in campania electorala alaturi de colegii care impartasesc aceste crezuri  si care au identificat acelasi adversar comun: USL si pericolul restauratiei, al dictaturii, al domniei plagiatului, minciunii si al pumnului in gura justitiei. In functie de evaluarile ulterioare, voi decide daca voi cere increderea membrilor PDL la Conventia Nationala din 2013”, a declarat Momica Macovei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.