Acasă Politic Bucuresti: Actorul Iurie Darie, internat in spital in stare grava

Bucuresti: Actorul Iurie Darie, internat in spital in stare grava

DISTRIBUIȚI

111028 – 17062012 – Actorul Iurie Darie este in stare foarte grava la Spitalul Universitar Bucuresti la Spitalul de Urgenta „Bagdasar-Arseni”, el fiind supus, in noaptea de sambara spre duminica, unei interventii chirurgicale pentru a i se elimina lichidul de la creier, insa a suferit un accident vascular cerebral, potrivit televiziunilor de stiri.

Purtatorul de cuvant al spitalului, dr. Florian Bica, a declarat ca starea actorului este grava dupa ce a suferit accidentul vascular cerebral, pacientului fiind-i pus un dren exterior pentru eliminarea lichidului de la creier.

Actorul, in varsta de 83 de ani, a fost transferat, sambata seara, la Spitalul Universitar Bucuresti la Spitalul de Urgenta „Bagdasar-Arseni”, unde in 21 mai actorul a fost operat pentru eliminarea lichidului de la creier.

Medicii de la Spitalul Universitar au luat decizia de a-l transfera pe actor in conditiile in care problemele medicale pe care le are Iurie Darie sunt consecinta afectiunii mai vechi, pentru care a fost operat, de altfel, la Spitalul de Urgenta „Bagdasar-Arseni”.

Iurie Darie a ajuns, sambata, la Spitalul Universitar, cu o ambulanta, dupa ce a acuzat dureri in piept si probleme de respiratie.

Potrivit medicilor, actorul a suferit o complicatie post-operatorie, acumuland in continuare lichid la creier. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.