Acasă Politic Bucuresti: „Şcoala de vară pentru poliţiştii de frontieră europeni” la Bucureşti

Bucuresti: „Şcoala de vară pentru poliţiştii de frontieră europeni” la Bucureşti

DISTRIBUIȚI

111212 – 22062012 – Luni,  25 iunie a. c., la sediul Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza, are loc deschiderea cursurilor de formare profesională „Şcoala de vară pentru poliţiştii de frontieră europeni”, sub egida Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiaţi.

La cursuri sunt invitaţi să participe 44 specialişti, reprezentând nouă state europene, în domeniul poliţiei de frontieră, precum şi specialişti din cadrul Naţiunilor Unite.

Profesorii catedrelor din cadrul  Departamentului Poliţie de Frontieră, pregătire Schengen şi limbi străine şi din cadrul Departamentului Drept Public ai Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” vor prezenta celor 44 de specialişti europeni prelegeri referitoare la practica specifică poliţiilor de frontieră din statele central şi sud-est europene.

Scopul acestui curs de pregătire profesională îl reprezintă încercarea de standardizare si elaborare de proceduri comune în practica poliţiilor de frontieră din zona central si sud-est europeană, precum şi realizarea unui ghid de bune practici în acest domeniu.

Cursurile ”Şcolii de vară pentru poliţiştii de frontieră europeni” se desfăşoară în perioada 25-29 iunie a.c. – www.promptmedia,ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.