Acasă Politic Bucuresti: Fiica Doinei Melinte a participat fraudulos la sesiunea pentru olimpici a...

Bucuresti: Fiica Doinei Melinte a participat fraudulos la sesiunea pentru olimpici a Bacalaureatului

DISTRIBUIȚI

110685 – 04062012 –  Daiana Melinte a participat fraudulos la aceasta sesiune a Bacalaureatului si a dat examenul chiar daca nu a facut performanta in sport. In plus, ea si-a adus si o prietena la Bacalaureat. Fiica atletei Doina Melinte este eleva la un liceu de arta din Bucuresti si vrea sa-si indrepte cariera spre design vestimentar. Ea este inscrisa la canotaj de sase luni, fara insa a participa la vreo competitie, pana acum. Sesiunea speciala de Bacalaureat a nascut un intreg scandal dupa ce Ministerul Educatiei a sesizat ca la 300 dintre elevi nu exista acte ca participa la competitii internationale sau ca reprezinta Romania la competitii olimpice sau de alta natura. Ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, a declarat ca o ancheta a ministerului

 este in desfasurare si ca vor fi determinati vinovatii pentru aceasta situatie.

„Vreau sa fac ordine si disciplina in ceea ce inseamna examen de bacalaureat. Toti vinovatii vor plati”, a precizat Liviu Pop.

Acesta a declarat ca 14 federatii sportive „au probleme” cu listele candidatilor de la sesiunea speciala a Bacalaureatului, urmand sa se stabileasca daca, in cazul a 294 de candidati, calendarul activitatilor nu le permitea sa dea examenul in sesiunea normala.

Ministerul Educatiei a demarat deja o ancheta privind listele, pentru a afla cati dintre acesti candidati „au competitii sau loturi largite” in perioada in care vor da Bacalaureatul majoritatea elevilor.

Sesiunea speciala a Bacalaureatului, care a declansat controverse dupa ce reprezentantii Comitetului Olimpic si Sportiv Roman  s-au declarat surprinsi de numarul mare al celor aproape 900 de candidati, a avut, anul trecut, aproximativ 600 de candidati si o promovabilitate de 99%, fata de 35% anul acesta. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.