Acasă Politic Bucuresti: Intalnire de lucru la ANA cu membrii Asociatiei Operatorilor cu Precursori

Bucuresti: Intalnire de lucru la ANA cu membrii Asociatiei Operatorilor cu Precursori

DISTRIBUIȚI

111096 – 19062012 – Agenţia Naţională Antidrog (ANA) a găzduit marţi întâlnirea de lucru a membrilor Asociaţiei Operatorilor cu Precursori din România (AOPR), la care au participat directorul ANA, Sorin Oprea, preşedintele AOPR, Ciprian Popescu, precum şi reprezentanţii principalilor operatori cu precursori din România.

În cadrul acestei întâlniri, directorul ANA, instituţia cu rol de coordonator naţional al politicilor publice antidrog, a reiterat intenţiile de dezvoltare a parteneriatului cu formele asociative ale operatorilor cu precursori.

Una dintre priorităţile ANA, reconsiderate în urma reorganizării acesteia în cursul anului 2011, a reprezentat-o reluarea şi dezvoltarea parteneriatului cu societatea civilă în vederea perfecţionării politicilor în domeniul precursorilor, de o manieră care, pe de o parte, să nu aducă prejudicii activităţilor comerciale, iar, pe de altă parte, să răspundă dezideratului de prevenire a deturnării acestor substanţe din circuitul licit.

Reuniunea a fost dedicată, în exclusivitate, problemelor asociaţiei, iar discuţiile au vizat perspectivele de dezvoltare ale AOPR prin cooptarea de noi membri, dezbaterea politicilor în domeniul precursorilor şi necesitatea implicării AOPR în elaborarea noii strategii naţionale antidrog, precum şi a altor documente programatice aferente domeniului precursorilor de droguri. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.