Acasă Politic Bucuresti: Ministrul Agriculturii a numit sefi noi la ADS, ANIF si APIA

Bucuresti: Ministrul Agriculturii a numit sefi noi la ADS, ANIF si APIA

DISTRIBUIȚI

110939 – 13062012 – Ministrul Daniel Constantin i-a numit în funcţii de conducere ale instituţiilor subordonate Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) pe: Dan Lucian Ştefan Mogoş – preşedinte al Agenţiei Domeniilor Statului (ADS), Adi Florinel Barbu – director general al Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF) şi Dorel Gheorghe Benu – director general al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

Noul preşedinte al ADS, Dan Mogoş, este născut în anul 1976 şi este absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie Craiova, promoţia 2000. În perioada 2007-2008 a fost director al Cancelariei Prefectului judeţului Dolj, iar din anul 2008 până la numirea în funcţia de preşedinte ADS, a deţinut funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dolj pe probleme economice.

Directorul general ANIF, Adi Barbu, s-a născut în anul 1980 şi a absolvit Facultatea de Transporturi a Universităţii Politehnice Bucureşti, iar din 2009 până în prezent, a fost directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Olt, în cadrul Ministerului Transporturilor şi Infrastucturii.

În ceea ce îl priveşte pe Gheorghe Benu, acesta s-a născut în anul 1957, a absolvit Facultatea de Tehnologia Construcţiilor de Maşini din Bucureşti, iar din anul 2009 a fost director general adjunct la APIA. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.