Acasă Politic Bucuresti: Noaptea Institutelor Culturale din Bucuresti, pe 22 iunie

Bucuresti: Noaptea Institutelor Culturale din Bucuresti, pe 22 iunie

DISTRIBUIȚI

111169 – 21062012 – Noaptea Institutelor Culturale din Bucuresti, ajunsa la cea de-a sasea editie, propune vineri, 22 iunie 2012, timp de mai bine de 16 ore, un vast program de evenimente nocturne.

Noaptea Institutelor Culturale inseamna proiectii de filme, expozitii de fotografie, concerte de chitara, pian si jazz, dar si fado, flamenco sau electro, infuzii de cultura pop, workshopuri de caligrafie, modelare de sticla si origami, boardgames, sport (baschet, hochei, tir cu arcul, triatlon cultural) dansuri, lansari de carte si, bineinteles, specialitati culinare din diferite tari de la gulas la paella, macarons, delicatese portugheze si portii generoase de tortilla de scurtmetraje.

Anul acesta, la Noaptea Institutelor Culturale participa 14 centre si institute culturale membre EUNIC: British Council, Centrul Ceh, Institutul Balassi – Centrul Cultural al Ungariei, Delegatia Wallonie-Bruxelles, Forumul Cultural Austriac, Institutul Camões/Ambasada Portugaliei, Institutul Cervantes, Institutul Cultural Roman, Goethe-Institut, Institutul Francez, Institutul Italian de Cultura „Vito Grasso“, Institutul Polonez, Centrul Cultural si de Informare al Ucrainei si Centrul Cultural Turc Yunus Emre.

Pentru deplasarea intre locurile in care se desfasoara evenimente, pasionatii de cultura vor avea la dispozitie o cursa speciala RATB. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.