Acasă Politic Bucuresti: Ofiter de la Penitenciarul Rahova, trimis iar in judecata pentru luare...

Bucuresti: Ofiter de la Penitenciarul Rahova, trimis iar in judecata pentru luare de mita

DISTRIBUIȚI

111265 – 25062012 – Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Bucureşti au dispus trimiterea în judecată a lui Virgil Mihuţ, arestat în altă cauză, ofiţer şef de secţie (cu gradul de subcomisar) în cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Penitenciarul de Maximă Siguranţă Rahova, pentru luare de mită.

Potrivit procurorilor, pe 21 martie 2011, Mihuţ, subcomisar de penitenciare şi şef al Secţiei a VI-a din cadrul Penitenciarului Rahova, a pretins şi primit, prin intermediar, de la o persoană încarcerată în Penitenciarul Rahova, suma de 1.000 lei cu titlu de mită. Banii au fost pretinşi şi primiţi pentru a nu îşi îndeplini obligaţiile de serviciu cu privire la sesizarea faptului că persoana de la care primise banii deţinea un telefon mobil în camera de detenţie.
În vederea confiscării, procurorii au instituit sechestru asigurător asupra unei sume de bani aparţinând inculpatului. Mihuţ a mai fost trimis în judecată de procurorii Serviciului Teritorial Bucureşti al DNA pentru fapte similare.

Dosarul a fost înaintat spre judecare la Curtea de Apel Bucureşti. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.