Acasă Politic Bucuresti: Placintă s-a dus la PNL

Bucuresti: Placintă s-a dus la PNL

DISTRIBUIȚI

110925 – 13062012 – Senatorul Sorina Placinta a anuntat miercuri, in plenul Senatului, ca demisioneaza din grupul PDL si trece la liberali. „Va anunt ca incepand de azi imi incetez activitatea in cadrul grupului PDL si imi incep activitatea in cadrul grupului PNL”, a declarat Placinta. Sorina Placinta este fost ministru PDL al Tineretului si Sportului si a fost prim-vicepresedinte al PDL Bucuresti. „Nu am fost unul pentru toti si toti pentru unul. Am fost fiecare cu ambitiile si frustarile lui. Am lasat sa vorbeasca in numele nostru oameni care nu ne reprezentau. Am primit cu aroganta plecarile unora dintre cei mai buni si vechi colegi de-ai nostri”, a scris Placinta pe blogul personal, comentand situatia din PDL. „Raman un politician de dreapta in aceasta uniune multidoctrinara.

 Cred ca in aceasta perioada de criza este nevoie de intarirea ideilor de dreapta, mai ales in plan economic. Sunt un om de afaceri, stiu ce inseamna mediul privat si de aceea cred ca este de datoria mea sa lucram in aceasta uniune nationala pentru linistea acestui popor. 

Nu cred in viabilitatea unui pol de dreapta concentrat in jurul fostului premier Mihai Razvan Ungureanu. Nu critic public situatia fostilor mei colegi, intodeauna ce am avut de spus le-am spus in fata. Este un moment dificil in care ne trebuie liniste, avem nevoie sa construim, nu sa demolam, a declarat Sorina Placinta, dupa demisie, pentru Q Magazine. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.