Acasă Politic Bucuresti: Primaria Generala continua tratamentele de combatere a tantarilor in Bucuresti

Bucuresti: Primaria Generala continua tratamentele de combatere a tantarilor in Bucuresti

DISTRIBUIȚI

110908 – 12062012 – Primaria Municipiului Bucuresti continua masurile de combatere a tantarilor, incluse in Planul de Igienizare a Capitalei, stabilit inca din data de 6 iulie 2010.

Astfel, in perioada 11-15 iunie se efectueaza primul tratament de combatere a larvelor de tantari pentru malurile de lac de pe raza Bucurestiului.

De asemenea, in aceasta saptamana, sunt continuate tratamentele de exterior pentru combaterea tantarilor (tratamente care au inceput in data de 1 iunie 2012), in zonele cu vegetatie (parcuri, cimitire, gradini, zone rezidentiale, etc) si aliniamente stradale, astfel: 11-13 iunie 2012 – parcuri, gradini publice, cimitire; 14 – 15 iunie 2012 – aliniamente stradale

Din cauza ploilor abundente si a temperaturilor scazute din cursul acestei primaveri, tratamentele exterioare de combatere a tantarilor au fost posibile incepand cu data de 1 iunie 2012.

Tratamentele de exterior pentru combaterea tantarilor se executa prin pulverizarea de insecticid cu ajutorul generatoarelor de ceata rece tip ULV (Ultra Low Volume) montate pe autoturisme.

Pentru o eficienta sporita a tratamentelor exterioare de combatere a tantarilor, executate cu generatoarele de ceata rece, acestea vor fi executate intre orele 20.00-1.00, cand perioada de activitate a tantarilor este maxima.

Tratamentele de exterior pentru combaterea tantarilor vor continua, in functie de conditiile meteorologice, pana la sfarşitul lunii septembrie.

Tratamentele pentru combaterea tantarilor in subsoluri si scari de bloc au fost demarate inca de la inceputul campaniei de igienizare din acest an, in luna martie 2012, acestea nefiind influentate de conditiile meteo. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.