Acasă Politic Bucuresti: Printul Charles: ”Sper ca am putut aminti romanilor cat de frumoasa...

Bucuresti: Printul Charles: ”Sper ca am putut aminti romanilor cat de frumoasa este aceasta tara”

DISTRIBUIȚI

110882 – 12062012 – Printul Charles a declarat, luni, la receptia organizata de Ambasada Marii Britanii, ca este „foarte norocos” sa vina in Romania, exprimandu-si speranta ca le-a putut reaminti romanilor „cat de frumoasa” este tara lor.„Sunt foarte bucuros ca vizita mea anuala in Romania, de aproape 15 ani cred, a coincis in mod fericit cu aceasta petrecere a ambasadorului de aici in onoarea Zilei de Nastere a Reginei. Desigur, in acest an este in mod deosebit un an special pentru ca sarbatorim Jubileul de Diamant. Sunt foarte incantat ca pot sa fiu aici alaturi de dumneavoastra cu aceasta ocazie”, a spus Printul Charles, la receptia organizata de Ambasada Marii Britanii la Bucuresti, cu ocazia zilei de nastere a reginei Elisabeta a II-a.


Printul Charles s-a aratat „foarte miscat de cuvintele frumoase care s-au rostit” la receptie si a promis ca va transmite reginei „toate gandurile si lucrurile bune afirmate despre ea, serviciul sau de 60 de ani si despre Marea Britanie„.

Mostenitorul Coroanei britanie s-a declarat „norocos” ca viziteaza de atata timp Romania, „o tara remarcabila. (…) Sper ca am putut aminti romanilor cat de frumoasa este aceasta tara, cat de minunate sunt traditiile, valorile culturale si multe alte aspecte ale acestei tari care sunt atat de importante in Europa de astazi si in lumea de azi. Asa ca sunt bucuros ca am reusit sa prezint si eu acest mic omagiu Romaniei cu aceasta ocazie speciala. Sper sa avem multi ani de apropiere a relatiilor dintre tarile noastre”, a incheiat printul Charles.

Printul de Wales a venit in Romania saptamana trecuta, imediat dupa incheierea festivitatilor prilejuite de Jubileul de Diamant al Reginei, iar inaintea receptiei de luni a fost primit la Palatul Cotroceni, de presedintele Traian Basescu si la Palatul Victoria, de premierul Victor Ponta. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.