Acasă Politic Bucuresti: Radu Campeanu neaga afirmatiile despre sansele lui Crin Antonescu la prezidentiale

Bucuresti: Radu Campeanu neaga afirmatiile despre sansele lui Crin Antonescu la prezidentiale

DISTRIBUIȚI

111055 – 18062012 – Presedintele-fondator al PNL de dupa Revolutie, Radu Campeanu, a precizat, luni, ca il va sustine pe Crin Antonescu la prezidentiale, promitand chiar ca va participa la campania electorala. „E clar ca in ipoteza in care el (Antonescu – n.r.) va fi candidat la Presedintie, particip din plin la campania electorala, pentru ca socotesc ca este mai cultivat si mai educat decat diversi adversari, ca sa nu incep chiar cu presedintele tarii. Este normal sa il sprijin”, a mai spus Campeanu. In cadrul unui interviu, Radu Campeanu a declarat, saptamana trecuta, ca lui Crin Antonescu i-ar lipsi prestanta si varsta necesara unui candidat la presedintie.„Nu stiu daca poporul roman il va vota pe Crin Antonescu. Nu cred ca poporul roman il va vota pe Crin Antonescu.

Mai ales dupa experienta cu Basescu, nu vor vota un om care, prin viziunea electoratului, nu are prestanta si echilibrul necesar. Acestea sunt aduse de o anumita varsta. Nu poti deveni presedinte al unei tari daca nu ai implinit 55 de ani”, a afirmat presedintele-fondator al PNL.

„Ce s-a spus in presa de un domn, un ziarist, care a luat o afirmatie care nu era a mea de fapt, era o relatare a unei alte discutii pe care am avut-o cu o jurnalista si a inceput sa trancaneasca. Nu am nimic impotriva lui Crin Antonescu si, repet, daca ajungem la alegeri sunt foarte doritor sa-l sprijin masiv cu tot ce pot in campania electorala”, a declarat Campeanu, luni dimineata. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.