Acasă Politic Bucuresti: Remus Vulpescu, numit administrator special la Hidroelectrica

Bucuresti: Remus Vulpescu, numit administrator special la Hidroelectrica

DISTRIBUIȚI

 – 111371 – 28062012– Remus Vulpescu a fost numit administrator special la Hidroelectrica, potrivit unei hotarari a Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor (AGEA) din 26 iunie. Vulpescu este si seful Oficiului pentru Particitatiile Statului si Privatizare in Industrie (OPSPI) si, totodata, cel care a semnat cererea de intrare in insolventa a Hidroelectrica in calitate de presedinte al Consiliului de Administratie.

Hotararea AGEA arata ca Remus Vulpescu va reprezenta interesele societatii si ale actionarilor in cadrul procedurii de insolventa. In hotarare se mai precizeaza ca una dintre masurile planului de reorganizare va fi vanzarea intregii cantitati de energie electrica disponibila prin intermediul OPCOM, pentru perioade de maxim 1 an, la preturile de piata.

Administratorul special nu va propune vanzarea, transferarea, utilizarea ca si garantie a vreunui activ imobilizat al companiei fara a obtine aprobarea prealabila a actionarilor acesteia, daca valoarea activului depaseste suma de 100.000 euro”, este una dintre obligatiile prezentate in hotararea AGEA.

In acelasi timp, nu va propune cumpararea de active fara a obtine aprobarea prealabila daca valoarea acestuia depaseste 100.000 euro. De asemenea, printre obligatii se mai numara transmiterea catre actionari si publicarea pe site-ul companiei, pana pe 15 iulie, a unui raport care sa contina o serie de masuri luate pana la acea data.  Administratorul special va prezenta actionarilor si un proiect de plan de reorganizarea pana pe 31 august 2012. Forma finala va fi aprobata de actionari. Planul de reorganizare trebuie publicat pe site-ul companiei. –

www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.