Acasă Politic Bucuresti: Romsilva are in executie lucrari de corectare a albiilor

Bucuresti: Romsilva are in executie lucrari de corectare a albiilor

DISTRIBUIȚI

110656 – 01062012 – Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva anunţă că are în execuţie 73 de obiective de corectarea torenţilor, care după finalizare vor asigura o lungime de albie corectată de circa 190 km.

            Începând numai din anul 2006 şi până în prezent Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva a executat şi pus în funcţiune un număr de 136 obiective de corectarea torenţilor, care au consolidat 287 km albie.

            Pentru judeţele Bacău şi Vrancea, în perioada din anul 2006 şi până în prezent s-au pus în funcţiune 23 de obiective de corectarea torenţilor, care au asigurat consolidarea a 46 km de albie. În prezent în cele două judeţe sunt în execuţie 10 obiective de corectarea torenţilor, care vor asigura consolidarea a 32 km de albie.

            Pentru realizarea acestor lucrări Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva utilizează fonduri alocate de la bugetul de stat. De asemenea, regia are în derulare un credit extern acordat de Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei pentru executarea de lucrări de corectare a torenţilor în zonele forestiere, alocându-se pentru acest an fonduri de 28,1 milioane lei de la bugetul de stat şi 13,7 milioane lei din creditul extern. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.