Acasă Politic Bucuresti: Student, caut parlamentar

Bucuresti: Student, caut parlamentar

DISTRIBUIȚI

111269 – 25062012 – Asociatia E-Civis cauta 20 de studenti curiosi si dornici sa lucreze timp de trei luni alaturi de reprezentantii lor in cadrul Parlamentului Romaniei, in cadrul programului „Student, caut parlamentar – editia a doua”.

Cei interesati de acest stagiu in cabinetele parlamentare de circumscriptie trebuie sa trimita CV, scrisoare de intentie si o lista cu trei parlamentari in cabinetele carora şi-ar dori sa activeze pe office@e-civis.eu, pana la data de 20 iulie 2012. Programul de internship se va derula in lunile septembrie – noiembrie ale acestui an, in 20 de cabinete parlamentare din  intreaga tara. Studentii selectati vor beneficia, de asemenea, de un stagiu de instruire pe tema comunicarii cu cetatenii din colegiu organizat de E-Civis in luna august.

„Succesul primei editii a acestui program şi solicitarile primite din partea mai multor studenti care ar dori sa participe, ne-au determinat sa reluam aceasta initiativa cu introducerea unei componente noi: campania electorala pentru alegerea reprezentantilor in Parlamentul Romaniei. Internii vor avea ocazia nu doar sa vada ce se intampla intr-un cabinet parlamentar, dar şi sa intre in culisele campaniei pentru postul respectiv”, a declarat Ana-Maria Stancu, presedinte E-Civis.

Cea de-a doua editie a programului “Student, caut parlamentar” este sustinuta financiar de Fundatia Hanns Seidel din Romania şi de Trust for Civil Society for Central and Eastern Europe. – www.promptmedia.ro

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.