Acasă Politic Bucuresti: Targ de joburi in domeniul ospitalitatii pe 9 iunie

Bucuresti: Targ de joburi in domeniul ospitalitatii pe 9 iunie

DISTRIBUIȚI

110692 – 04062012 –  Hotelul Ibis Parlament din Bucuresti va gazdui pe 9 iunie un nou targ de joburi dedicat romanilor care isi cauta un loc de munca in industria ospitalitatii in Marea Britanie. Targul este organizat de Icepworld Tomania.

Sute de locuri de munca in hoteluri de 3 si 4 stele, restaurante si baruri in orase si statiuni turistice din Marea Britanie (Anglia, Scotia, Irlanda) si in exoticele insule din Canalul Manecii (Jersey, Guernsey si Sark) vor fi puse la bataie la acest eveniment. Romanii vor putea semna un contract de munca pentru o perioada de 6-12 luni cu posibilitate de prelungire, ocupand unul din posturile entry si middle level oferite de angajatori: receptioner, ospatar/ospatarita, barman/barmanita, valet, camerista,  ajutor bucatar, bucatar, supervisor, sef de sala, restaurant manager, bar manager, front office manager, event manager, etc.

Candidatul ideal are varsta intre 18-35 ani, vorbeste limba engleza avansat si are experienta relevanta in domeniul HORECA (hotel, restaurant sau catering).

Candidatii selectati pentru un post entry-level vor putea castiga intre 800 – 1200 LIRE /luna (aprox. 1000-1500 euro). Cazarea si mesele in timpul orelor de munca sunt asigurate. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.