Acasă Politic Cluj-Napoca: USL il acuza pe Emil Boc ca a imbrancit-o pe presedinta...

Cluj-Napoca: USL il acuza pe Emil Boc ca a imbrancit-o pe presedinta unei sectii de votare

DISTRIBUIȚI

110870 – 11062012 – USL Cluj cere renumararea voturilor de la o sectie de votare, pe motiv de frauda si sustine ca Emil Boc ar fi imbrancit-o pe presedinta sectiei de votare de la Expo Transilvania, incident care nu a fost, insa, confirmat de Politie sau de Biroul Electoral Municipal (BEM). „Inspectoratul de Politie Judetean Cluj nu a fost sesizat cu privire la vreun incident petrecut la aceasta sectie”, a declarat Anca Sidonia-Purdea, purtator de cuvat al IPJ Cluj, citata de Citynews.ro. Reprezentantii USL Cluj sustin ca la sectia de votare de la Expo Transilvania au fost sesizate mai multe nereguli. Buletinele de vot anulate ar fi fost amestecate cu buletinele de vot valabile, iar intr-unul dintre saci s-ar fi gasit o stampila de vot.

Horea Uioreanu a declarat ca s-au gasit buletine in plus fata de cele din interiorul urnei: „Cred ca a avut loc o frauda majora a alegerilor de ieri si cred ca vom cere renumararea voturilor. Nu este singura sectie de vot la care au fost probleme”.

Cat priveste incidentul in care ar fi fost implicat Boc, membrii USL sustin ca acesta ar fi imbrancit-o pe presedinta sectiei de votare, smulgandu-i procesul verbal din mana si spunandu-i ce sa scrie.

Despre comportamentul lui Boc, Uioreanu a spus: „Atata stie, atata face”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.