Acasă Politic Corina Creţu: Conducerea TVR trebuie să arate că doreşte salvarea televiziunii publice

Corina Creţu: Conducerea TVR trebuie să arate că doreşte salvarea televiziunii publice

DISTRIBUIȚI

110718 – 05062012 – Vicepreşedintele PSD Corina Creţu consideră că actuala conducere a TVR duce o campanie de victimizare pentru a ascunde problemele de management din ultimii ani.

„Un lucru trebuie să fie clar pentru toată lumea, inclusiv pentru conducerea TVR: rezultatele financiare dezastruoase ale televiziunii publice, care au dus în cele din urmă la acţiunea ANAF, nu sunt create de altcineva decât de management. Salariile imense date unor moderatori de emisiuni cu audienţe foarte mici, transformarea posturile din TVR în sinecuri, gestionarea defectuoasă a posturilor locale sunt lucruri imputabile actualei conduceri a televiziunii publice.

Nimeni nu îşi doreşte ca TVR să dea faliment, dar este inacceptabil ca lucrurile să continue fără niciun fel de schimbare. Dacă actualul management se vrea a fi unul de bună-credinţă, atunci trebuie să propună un plan de reorganizare a acestei instituţii. Înainte de a cere Guvernului să intervină, conducerea TVR trebuie să arate că îşi doreşte salvarea acestei instituţii” a spus Corina Creţu. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.