Acasă Politic Craiova: Infirmiera de la Spitalul Militar Craiova, trimisa in judecata pentru trafic...

Craiova: Infirmiera de la Spitalul Militar Craiova, trimisa in judecata pentru trafic de influenta

DISTRIBUIȚI

111061 – 18062012 – O infirmiera angajata la Spitalul Militar din Craiova a fost trimisa in judecata din arrest preventive, de procurorii DNA, pentru trafic de influenţă în formă continuată.

Între 2008-2012, Elena Aurel ar fi pretins de la 15 persoane 38.600 euro şi 34.800 lei, din care a primit efectiv 33.100 euro şi 34.800 lei, despre care a susţinut că îi va remite unor ofiţeri superiori din cadrul Ministerului Apărării Naţionale pentru ca persoanele care au dat banii să fie încadrate în armată şi apoi să fie transferate în garnizoane cât mai apropiate de localităţile de domiciliu, prevalându-se de relaţiile pe care le-ar avea cu persoane cu funcţii de conducere din cadrul MApN.

În luna aprilie, femeia a primit de la una dintre aceste persoane suma de 2.000 de euro şi 1.000 lei, ocazie cu care procurorii au constatat infracţiunea flagranta, iar judecatorii au decis arestarea sa preventivă, măsură care a fost prelungită cu 30 de zile.

Asupra averii infirmierei a fost dispus sechestru asigurător, iar dosarul este judecat la Tribunalul Dolj. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.