Acasă Politic Iasi: 3.400 pachete de tigari de contrabanda descoperite in autoturismul unui iesean

Iasi: 3.400 pachete de tigari de contrabanda descoperite in autoturismul unui iesean

DISTRIBUIȚI

111134 – 20062012 – Politistii de frontiera au descoperit in autoturismul unui iesean 3.396 pachete tigari de contrabanda, pe care acesta le transporta contra sumei de 1.000 lei, primite de la un cetatean al Republicii Moldova.

Pe 19 iunie a.c., seful Sectorului Politiei de Frontiera Raducaneni a fost informat de un politist de frontiera, aflat in afara orelor de program, ca pe raza localitatii de frontiera Gorban a observat un autoturism marca Hyundai Sonata, inmatriculat in judetul Iasi, a carui stationare in zona i s-a parut suspecta.

La fata locului s-a deplasat o patrula din cadrul aceluiasi sector care a supravegheat autoturismul pana in momentul in care a aparut proprietarul acestuia. In urma legitimarii persoanei in cauza, politistii de frontiera au constat ca aceasta este un cetatean roman in varsta de 28 ani, domiciliat in municpiul Iasi, iar in urma controlului efectuat asupra autoturismului, au descoperit in portbagaj sase colete voluminoase care contineau tigari cu timbru de acciza Republica Moldova. Barbatul a declarat ca a fost contactat de un cetatean al Republicii Moldova, care i-a promis suma de 1.000 lei, pentru a transporta tigarile din judetul Vaslui in municipiul Iasi.

Politistii de frontiera le-au intocmit celor doi dosar penal pentru infractiunea de contrabanda, documentele urmand a fi inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Raducaneni. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.