Acasă Politic Ploiesti: 20 de persoane din Prahova retinute pentru infractiuni grave contra patrimoniului

Ploiesti: 20 de persoane din Prahova retinute pentru infractiuni grave contra patrimoniului

DISTRIBUIȚI

110981 – 14062012 – Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, sprijiniţi tehnic de lucrători de poliţie ai Serviciului de Intervenţie Rapidă Prahova împreună cu ofiţeri din structurile Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, au făcut joi percheziţii domiciliare în 20 de locaţii din Bărcăneşti, Brazi, Valea Călugărească, Albeşti Paleologu, Târgşoru Vechi, Plopeni şi Bucureşti.  

Acţiunea se înscrie în cadrul cercetărilor care se desfăşoară cu privire la săvârşirea mai multor infracţiuni grave contra patrimoniului.

Ca urmare a percheziţiilor efectuate, au fost identificate şi ridicate mai multe instrumente folosite la săvârşirea infracţiunilor precum şi bunuri sustrase de la părţile vătămate. De asemenea, a fost ridicat un autoturism folosit la săvârşirea faptelor de natură penală, în care au fost găsite cagule şi mănuşi.

Au fost conduse la sediul poliţiei peste 20 de persoane, urmând ca, după audierea celor vizate. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.