Acasă Politic Bruxelles: Lac de lapte in fata Parlamentului European

Bruxelles: Lac de lapte in fata Parlamentului European

DISTRIBUIȚI

111707 – 11072012 – Fermierii au protestat marti in fata Parlamentului European de la Bruxelles fata de pretul laptelui, care se afla intr-o continua scadere alarmanta.

Zecile de agricultori care au participat la manifestatie au defilat cu tractoare, cu vaci false si au varsat lapte pe asfalt, aratandu-si astfel numultumirea fata de masurile luate de oficialii europeni, relateaza AFP. Agricultorii au scandat ca pretul scazut la lapte va influenta si pretul altor alimente, au claxonat, ba chiar au format si un lac de lapte in fata Parlamentului European de la Bruxelles.

Oameni au cerut infiintarea unei agentii de monitorizare, care sa se asigure ca fermierii nu produc mai mult lapte decat este necesar pentru consumul populatiei si ca nu va mai ramane lapte neconsumat pe rafturi pentru ca asta inseamna risipa.

Agricultorii au atras atentia ca, in conditiile in care pretul laptelui este sub costul de productie, nu vor mai putea produce lapte pentru ca nu vor mai putea scoate profit. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.