Acasă Politic Bruxelles: Romania va fi reprezentata de 33 de companii in Parlamentul European...

Bruxelles: Romania va fi reprezentata de 33 de companii in Parlamentul European al Intreprinderilor

DISTRIBUIȚI

112033 – 25072012 – Pe 18 octombrie a. c., 751 de antreprenori care reprezinta companii de toate dimensiunile si din toate sectoarele, provenind din cele 27 de state membre UE si 18 state non-UE, se vor reuni in hemiciclul Parlamentului European de la Bruxelles pentru cea de-a treia editie a Parlamentului European al Intreprinderilor (EPE).

Parlamentul European al Intreprinderilor reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente la nivel european care ofera posibilitatea oamenilor de afaceri de a-si face auzita vocea. Reuniunea reprezinta o oportunitate unica pentru oamenii de afaceri de a avea o dezbatere directa cu inaltii reprezentanti ai institutiilor UE si de a le oferi feedback asupra politicilor UE.

Participantii isi vor spune cuvantul asupra unor tematici cheie legate de dezvoltarea economica a UE, ocuparea fortei de munca si competitivitate. Rezolutiile acestora vor fi transmite sefilor de stat si de guvern reuniti in cadrul Consiliului European, in zilele de 18 şi 19 octombrie a.c.

Presedintele Republicii Cipru, Demetris Christofias, presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, si presedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, sunt invitati sa deschida evenimentul impreuna cu Alessandro Barberis, presedintele Eurochambres. Membrii Parlamentului European si comisarii europeni vor fi prezenti la fiecare sesiune pentru a comenta rezultatele voturilor exprimate de catre companiile prezente.

„Prin acest eveniment intentionam sa consolidam intelegerea reciproca intre mediul de afaceri si cel politic si sa sustinem oamenii cu putere de decizie in crearea unui mediu prietenos pentru afaceri”, a declarat presedintele Eurochambres.

Parlamentul European al Intreprinderilor este organizat o data la doi ani de catre Asociatia Camerelor de Comert si Industrie Europene – Eurochambres in cooperare cu reteaua sa de Camere si Comert si Industrie Nationale.

Romania va fi reprezentata in cadrul evenimentului de 33 de companii, selectionate de catre Camera de Comert Nationala a Romaniei, acestea avand ocazia unica de a relationa cu reprezentanti ai celor mai prestigioase companii din intreg spatiul comunitar – excelent prilej de networking si schimb de bune practici. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.