Acasă Politic Bucuresti : 50 de localităţi afectate de furtuni

Bucuresti : 50 de localităţi afectate de furtuni

DISTRIBUIȚI

111843 – 17072012 – În urma averselor, descărcărilor electrice şi intensificărilor vântului, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat probleme în 50 de localităţi din cinci judeţe (Botoşani, Buzău, Galaţi, Iaşi şi Neamţ).

În total, au fost avariate, din cauza vântului puternic, 82 de locuinţe şi anexe gospodăreşti, şapte curţi, anexe şi subsoluri au fost inundate şi peste 160 de hectare de culturi agricole au fost afectate de grindină. De asemenea, au mai fost afectate trei drumuri judeţene, patru comunale şi 20 săteşti.

În judeţul Iaşi, 29 de localităţi au probleme în alimentarea cu energie electrică, echipele E.ON Moldova Distribuţie acţionând pentru remedierea defecţiunilor.

Pentru limitarea efectelor produse de fenomenele meteorologice, au acţionat 48 de pompieri militari din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi pompieri civili de la serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă, cu 19 mijloace de intervenţie, alături de 56 de angajaţi de la Electrica S.A. şi Compania de Apă, cu 23 de mijloace de intervenţie. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.