Acasă Politic Bucuresti: Basescu: “Ponta este mincinos. Sa prezinte hartia prin care am cerut...

Bucuresti: Basescu: “Ponta este mincinos. Sa prezinte hartia prin care am cerut renovarea vilei Dante”

DISTRIBUIȚI

112047 – 26072012 – Presedintele suspendat Traian Basescu neaga ca ar fi cerut RA-APPS sa amenajeze pentru el vila Dante din Capitala si i-a cerut premierului Victor Ponta sa prezinte hartia prin care el sau Administratia Prezidentiala ar fi cerut lucrarile ce se ridica la un milion de euro. „Pentru ca o astfel de renovare sa-mi poata fi pusa in sarcina trebuie sa existe o solicitare a mea sau a Administratiei Prezidentiale, ca altfel nu se apuca nimeni sa renoveze… Il rog pe prim-ministrul mincinos Ponta sa prezinte o astfel o hartie si daca o prezinta ii rog pe romani sa ma demita duminica la referendum „, a spus Basescu, „Am un mare regret, ca am numit un mare mincinos prim-ministru al Romaniei”, a mai spus Basescu, care a subliniat ca nu a cerut renovarea vilei Dante.

„Nu am cerut o astfel de vila de la RA-APPS, eu mai am la dispozitie vila Lac 3 (vila Dante – n. r.) pana la sfarsitul mandatului si nu am legatura cu imbunatatirile pe care le face RA-APPS la vilele pe care le detine”. 

Ponta este „mincinos, dar asta deja a ajuns sa fie recunoscut in Europa, asa ca o minciuna in plus si pentru uz local, in campanie electorala…”, a mai afirmat Basescu. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.