Acasă Politic Bucuresti: Basescu: „Voiculescu nu scapa de justitie”

Bucuresti: Basescu: „Voiculescu nu scapa de justitie”

DISTRIBUIȚI

111984 – 24072012 – „Programul de suspendare al presedintelui Romaniei si de a ajunge sa ai Justitia a fost bine discutat in Grecia cu ocazia liberelor de 1 Mai de catre Voiculescu si lacheii din trustul Intact. Au discutat la Arion Hotel&Spa pe plaja”, a afirmat presedintele suspendat Traian Basescu, luni seara, la B1 Tv.Basescu a mai spus ca in spatele suspendarii sale sta spaima lui Dan Voiculescu de puscarie. El a facut o comparatie intre acesta si Sorin Ovidiu Vantu, care a incercat la fel „sa-si cumpere libertatea”.Potrivit presedintelui suspendat, Dan Voiculescu are nevoie sa isi cumpere libertatea, in timp ce premierul Victor Ponta si presedintele interimar Crin Antonescu isi cumpara sustinerea mediatica.

„De justitie nu va scapa, chiar daca nu ma intorc, pentru ca justitia a intrat pe un drum ireversibil”, a avertizat Basescu.

De asemenea, presedintele suspendat a acuzat trusturile de presa ca au impartit societatea si sustine ca a fost contactat de patronul RTV, Ghita, care i-a solicitat o discutie.

„Multi spun ca Basescu a impartit societatea, eu spun ca trusturile de presa au impartit societatea”, a spus Basescu, care a adaugat ca lucrurile s-au echilibrat „de cand Vantu are probleme penale”.

„Un sef de trust, Ghita de la RTV, mi-a trimis un e-mail pe adresa mea in care imi cere o discutie. Eu ii spun: daca ma intorc, multe contracte cu statul o sa pierzi, baiete”, a adaugat el.

Traian Basescu a mai declarat ca, dupa ce se va intoarce la Cotroceni, va cere institutiilor statului ca cei responsabili pentru „drama” prin care trece Romania sa raspunda in fata legii.

„Primul lucru pe care il fac dupa intoarcerea la Cotroceni va fi sa cer institutiilor statul ca cei responsabili pentru drama prin care trece Romania pentru niste puscariabili sa raspunda in fata legii”, a spus Basescu.

Potrivit presedintelui suspendat, ministrul Justitiei „a avizat ordonante neconstitutionale cap-coada”, iar printre consecintele acestor actiuni sunt izolarea Romaniei si deprecirea leului.

„Traim niste vremuri formidabile. Imi permit sa spun ca om cu experienta ca abia acum vine criza, iar o paiata si un plagiator fac jocuri politice in aceasta tara…Nu putem spera curand intr-o revenire a leului. Ne trebuie stabilitate”, a adaugat Traian Basescu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.