Acasă Politic Bucuresti: Băsescu o dă înainte cu lovitura de stat

Bucuresti: Băsescu o dă înainte cu lovitura de stat

DISTRIBUIȚI

111937 – 20072012 – Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat, în cadrul unui interviu pentru Adevărul, că „în România a fost lovitură de stat” şi că nu crede că „românii o vor legitima” la referendumul naţional din 29 iulie. Traian Băsescu s-a arătat deranjat de declaraţiile liderilor USL din ultimele zile, care au precizat că îi vor da în judecată pe cei care au afirmat că în România a avut loc o lovitură de stat. „Asta înseamnă că trebuie să îi dea în judecată şi pe marii jurnaliştii internaţionali”, a remarcat preşedintele suspendat. Acesta a mai adăugat că „în România a fost o lovitură de stat”, motivând că „schimbările politice s-au făcut cu violenţă legislativă”.

„Violenţa cu care s-a produs înlocuirea primilor trei oameni în stat şi a Avocatului Poporului  a şocat toată lumea civilizată”, a adăugat Traian Băsescu.

Intrebat ce le-ar transmite alegătorilor, preşedintele suspendat i-a sfătuit pe români să meargă la vot, indiferent de opţiunea politică. „Este un moment fundamental al maturităţii poporului român.Nu cred că românii vor legitima o lovitură de stat”, a declarat Traian Băsescu.. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.