Acasă Politic Bucuresti: Bulevardul Kiseleff se inchide iar pentru sport

Bucuresti: Bulevardul Kiseleff se inchide iar pentru sport

DISTRIBUIȚI

111779 – 13072012 – Bulevardul Kiseleff se inchide din nou, vineri, de la orele 22.00, pentru a da startul unui nou weekend de sport dedicat bucurestenilor.

Pana duminica la orele 14.00, moment in care Kiseleff-ul va fi din nou redat traficului auto, Primaria Capitalei, prin proiectul Via Sport, ii invita la un maraton al sportului in aer liber pe toti cei care vor ramane in Bucuresti in acest sfarsit de saptamana.

Participantii se vor putea bucura de acces liber la baschet, badminton, tenis de picior, tenis de masa, fusball, biciclete si multe alte surprize pregatite pentru acest weekend.

Pentru al treilea an consecutiv, Bulevardul Kiseleff se transforma, timp de noua weekend-uri, din perioada 29 iunie – 26 august, in cea mai mare arena neconventionala dedicata sportului.

Indiferent daca este zi sau noapte, in fiecare weekend, incepand cu data de 29 iunie si pana pe 26 august, toti bucurestenii sunt invitati sa faca miscare si sa se distreze pe Bulevardul Kiseleff. Via Sport ii asteapta, indiferent de varsta, cu zece km² de terenuri de baschet, tenis de masa, tenis de picior, badminton si fusbal.

Iubitorii miscarii pe doua roti vor avea de asemenea un loc dedicat – 2 benzi numai pentru ei precum si biciclete la discretie.

La finalul evenimentului, intregul echipament logistic va fi donat mai multor scoli din Capitala. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.