Acasă Politic Bucuresti: Cercetat penal pentru ca a mituit un politist cu 5.000 de...

Bucuresti: Cercetat penal pentru ca a mituit un politist cu 5.000 de euro

DISTRIBUIȚI

111777 – 13072012 – Militarii din arma Comunicaţii şi informatică sărbătoresc sâmbătă, 14 iulie, 139 de ani de la înfiinţare, sub genericul „Ziua Transmisioniştilor Militari”.

            Cu acest prilej, în zilele de sâmbătă, 14 iulie, şi duminică, 15 iulie, vor fi organizate, la Muzeul Militar Naţional „Regele Ferdinand I”, vernisări ale unor expoziţii fotodocumentare, de tehnică de transmisiuni folosită în cele două războaie mondiale, de carte veche, regulamente şi instrucţiuni de specialitate, precum şi reconstituiri istorice, pe ateliere.

            Vor fi prezentate, totodată, cele mai moderne mijloace de comunicaţii şi informatică intrate în dotarea armatei, care  realizează legătura cu teatrele de operaţii, şi oferta educaţională a instituţiilor de instrucţie şi învăţământ din arma Comunicaţii şi informatică.

            De asemenea, sunt organizate un concert de marşuri ostăşeşti şi melodii celebre din repertoriul naţional şi internaţional, din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, un club al radioamatorilor şi un Târg al colecţionarilor.

            În program mai sunt prevăzute o şedinţă de tragere cu arma de calibru redus, o plimbare a micilor „dorobanţi” pe căluţi şi ponei şi distribuirea de raţii de „hrană de război” preparate la bucătăria de campanie.

            Intrarea la Muzeul Militar Naţional, pe parcursul celor două zile, va fi liberă. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.