Acasă Politic Bucuresti: Crin Antonescu: „Traian Basescu este un exemplar politic degradat”

Bucuresti: Crin Antonescu: „Traian Basescu este un exemplar politic degradat”

DISTRIBUIȚI

111849 – 18072012 – Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu, a declarat ca presedintele suspendat, Traian Basescu, este un exemplar politic degradat si degenerat. „Traian Basescu este un exemplar politic degradat, degenerat. Asta este afirmatia mea. Foarte multe au pornit de la el, de la lupta sa disperata, degeaba spune ca nu, se lupta pentru scaunul acela, pentru butoanele acelea se lupta”, a declarat Crin Antonescu, marti seara, la Realitatea TV. Presedintele interimar sustine ca Traian Basescu, desi este un adversar redutabil in campanie, foloseste un mod „degradant” de santaj: Romania va fi inghitita de comunisti daca Traian Basescu nu va mai fi presedinte al romanilor.

„Chiar si acum, Basescu e redutabil in campanie. Diferenta e ca, prin modul in care pune problema – daca nu mai sunt eu, Traian Basescu, seful statului, sunteti disperati, nu mai sunteti in Europa, va inghite Moscova – e o forma de santaj, de a minti si a dauna propriei tale tari. Dintr-o slabiciune pe care o asum, nu am fost preocupati sa ne cunoastem mai bine cu omologii straini, Basescu a avut grija sa induca si acolo ideea”, subliniaza Antonescu.

Presedintele interimar a mai tras atentia ca, dupa ce actualul conflict din Romania va fi transat, sunt lucruri care vor costa Romania multa vreme de acum incolo in contextul in care impresiile rele despre tara noastra se vor schimba greu. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.