Acasă Politic Bucuresti: Grup de lucru pentru eficientizarea activităţii de combatere a fraudelor vamale...

Bucuresti: Grup de lucru pentru eficientizarea activităţii de combatere a fraudelor vamale la graniţa cu Moldova

DISTRIBUIȚI

111590 – 06072012 Vineri s-a constituit la nivelul Autorităţii Naţionale a Vămilor grupul de lucru pentru monitorizarea implementării planului de cooperare între Autoritatea Naţională a Vămilor din România şi Serviciul Vamal al Republicii Moldova.

Vicepreşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, care conduce Autoritatea Naţională a Vămilor, a semnat vineri „Ordinul privind constituirea la nivelul autorităţii vamale din România a grupului de lucru pentru monitorizarea implementării Planului de cooperare între Autoritatea Naţională a Vămilor din România şi Serviciul Vamal al Republicii Moldova privind intensificarea colaborării în domeniul prevenirii şi combaterii fraudelor vamale”.

           Acest grup de lucru reprezintă o nouă etapă în procesul de eficientizare a activităţii de prevenire şi combatere a traficului ilicit cu bunuri şi de intensificare a cooperării între cele două autorităţi vamale la punctele de frontieră comune cu Republica Moldova.

            Din grupul de lucru fac parte atât reprezentanţi ai structurilor aparatului central, cât şi ai Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Iaşi, Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Galaţi şi birourilor vamale de la frontiera comună cu Republica Moldova. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.