Acasă Politic Bucuresti: Inaltarea in grad a absolventilor de scoli militare se amana din...

Bucuresti: Inaltarea in grad a absolventilor de scoli militare se amana din cauza lipsei banilor

DISTRIBUIȚI

112152 – 30072012 – Ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, s-a întâlnit în cursul dimineţii de luni, 30 iulie, cu cei 111 absolvenţi şcolarizaţi de Ministerul Apărării Naţionale în cele 11 specializări ale Facultăţii de Sisteme Electronice şi Informatice şi Facultăţii de Mecatronică şi Sisteme Integrate de Armament, la Academia Tehnică Militară.

Ministrul le-a prezentat absolvenţilor cauzele care au condus la amânarea înălţării în grad a promoţiei 2012. „Traversăm o perioadă de austeritate economică. Sunt profund mâhnit de faptul că, pentru prima dată, Armata nu-şi poate onora obligaţiile faţă de absolvenţi”, a spus Corneliu Dobriţoiu.

Ministrul le-a precizat absolvenţilor care sunt etapele următoare ale formării lor profesionale, precum şi importanţa “Cursului pentru formarea cadrelor militare pentru prima funcţie”, organizat pentru absolvenţii Academiei Tehnice Militare, în perioada 1 august-26 noiembrie 2012.

„Am încercat, cu gând curat, o soluţie. Am tot respectul pentru aspiraţiile pe care le aveţi, ca atare am căutat să găsim o soluţie pentru etapa următoare a pregătirii dumneavoastră, în aşa fel, încât, continuitatea carierei să nu aibă de suferit. Sunteţi tineri, frumoşi, vă rog să nu vă pierdeţi speranţa şi sper să ne întâlnim cu bucurie la înalţarea în grad în decembrie 2012”. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.