Acasă Politic Bucuresti: Inca una: Ponta si-a falsificat CV-ul

Bucuresti: Inca una: Ponta si-a falsificat CV-ul

DISTRIBUIȚI

111516 – 04072012„Referitor la solicitarea dumneavoastră, pot să vă confirm că Victor Ponta nu a fost niciodată masterand la Universitatea noastră”, este răspunsul trimis de Antonino Recca, preşedintele Universităţii din Catania, Italia, la solicitarea ziarului „Adevărul”. Mai mult, Victor Ponta nu a fost niciodată student al acestei Universităţii din Catania, potrivit unui alt mail, ataşat la răspunsul preşedintelui Recca. Adevărul reaminteşte că timp de 12 ani, în CV-ul premierului Victor Ponta a figurat un master în drept penal internaţional pe care l-ar fi făcut între martie şi iunie 2000, la Universitatea Catania, Italia, informație care a dispărut din CV-ul premierului, imediat după izbucnirea scandalului plagiatului.

La numai o zi după ce revista ştiinţifică „Nature” dezvăluia că lucrarea de doctorat „Curtea Penală Internaţională” este copiată din mai multe lucrări ale altor autori, Ponta a şters din CV masterul din Catania.

Premierul Victor Ponta a explicat presei că a şters masterul din Catania, deoarece a dorit să păstreze în CV doar ceea ce îi „cere legea pentru a fi prim-ministru”. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.