Acasă Politic Bucuresti: Mihai Razvan Ungureanu si-a lansat Initiativa Civica

Bucuresti: Mihai Razvan Ungureanu si-a lansat Initiativa Civica

DISTRIBUIȚI

111588 – 06072012 – Mihai Razvan Ungureanu si-a lansat oficial vineri miscarea politica, Initiativa Civica de Centru Dreapta. Fondatorii Initiativei Civice – Mihai Razvan Ungureanu, Monica Macovei, Cristian Preda si Ioan Stanomir – au lansat atacuri la adresa USL si a liderilor social-liberali, in frunte cu Victor Ponta si Crin Antonescu.

„Daca nu facem nimic sau nu ne organizam, oameni precum Victor Ponta sau Crin Antonescu, genul acesta de specie politica, urmeaza sa acapareze o tara intreaga. Nu putem sa stam cu mainile in san, la racoare si indiferenta”, a declarat Mihai Razvan Ungureanu.

„Cand vad zambetele satisfacute ale unor oameni care n-au dechis nici macar poarta scolii, cand vad ca toti acesti indivizi cu biografii incerte, care nu stiu ce sa ascunda mai intai, in momentul in care le vad ranjetul pe fata, ma revolt”, a completat fostul prim-ministru.

Acesta a mai spus ca demersul de suspendare a presedintelui este neconstitutional, ilegitim, fiind „una dintre cele mai neneorocite facaturi politice din actuala istorie a Romaniei”. „Daca acest lucru se respecta si noi suntem indiferenti, in acel moment ne meritam soarta”, a precizat initiatorul Initiativei Civice. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.