Acasă Politic Bucuresti: Premierul Ponta va merge la Chisinau in urmatoarele zece zile

Bucuresti: Premierul Ponta va merge la Chisinau in urmatoarele zece zile

DISTRIBUIȚI

111522 – 04072012Premierul Victor Ponta va merge la Chişinău în următoarele zece zile pentru a semna cu Guvernul celui de-al doilea stat romanesc mai multe proiecte economice esenţiale, începute de fostele guverne, printre care şi interconectarea energetică, transmite Romanian Global News.

Anuntul a fost facut in cadrul unei videoconferinţe pe care cei doi premieri romani au avut-o marti 3 iulie.

„Nu oprim nimc din ce s-a pornit doar pentru că erau alte Guverne. Chiar mâine, în şedinţă punem proiectele la punctul de pornire. În următoarele 10 zile venim la Chişinău să le semnăm”, a declarat Victor Ponta.

„Republica Moldova are cel mai înrăit avocat, în persoana mea, în privinţa eliminării regimului de vize”, a mai declarat premierul  Victor Ponta, în cadrul videoconferinţei susţinute împreună cu premierul Vlad Filat.

În cadrul aceleiasi videoconferinte, Ponta a menţionat că Republica Moldova trebuie să înveţe din reuşitele, dar, mai ales, din greşelile făcute de România în procesul de integrare europeană, pentru a le evita.

„Noi chiar avem ce prelua din experienţa României şi nu avem timp de pierdut. Am demonstrat că putem realiza reforme importante. Totodată, s-a demonstrat că fără sprijinul partenerilor internaţionali este greu”, a spus, în replică, Vlad Filat.

După încheierea videoconferinţei, premierul Filat a declarat că de premierul român, Victor Ponta, în leagă „o relaţie personală şi o prietenie fără interese de foarte mulţi ani”. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.