Acasă Politic Bucuresti: Selectie pentru programul de calificare ca ingrijitoare de copii

Bucuresti: Selectie pentru programul de calificare ca ingrijitoare de copii

DISTRIBUIȚI

111592 – 06072012 – Primaria Municipiului Bucuresti, prin Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, anunta o noua runda de selectie pentru inscrierea in programul de calificare pentru meseria de ingrijitoare copii, in cadrul proiectului “Mai multe centre de ingrijire pentru copilul tau, mai multe oportunitati de angajare pentru tine”.

Cursurile de calificare au caracter gratuit, vor avea loc in Bucuresti si vor incepe imediat dupa incheierea procesului de selectie, pe data de 1 septembrie 2012.

Cursurile de calificare se adreseaza exclusiv femeilor, cerinta de baza fiind ca acestea sa aiba pregatire de minim 10 clase.

Toate absolventele cursului vor primi certificat CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor) si vor fi repartizate pentru angajare, in ordinea mediei de absolvire, in centrele infiintate in Bucuresti prin intermediul proiectului. Absolventele cursului trebuie sa fie disponibile in perioada octombrie-noiembrie pentru o vizita de studiu de o saptamana  in tara partenerului transnational al proiectului, Franta, pentru a se familiarize cu tehnicile de ingrijire a copiilor mici in centrele franceze.

Prima grupa de absolvente a cursului a fost deja incadrata in munca in cadrul proiectului. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.