Acasă Politic Bucuresti: Sotia lui Codrut Marta a fost arestata preventiv pentru proxenetism

Bucuresti: Sotia lui Codrut Marta a fost arestata preventiv pentru proxenetism

DISTRIBUIȚI

111914 – 19072012 – Tribunalul Bucuresti a emis mandate de arestare preventiva pe numele Andreei Marta, sorei sale Maria Magdalena Lungu si pe numele lui Valentin Panait, taximetrist care ar fi facut anumite servicii in schimbul unor sume. Decizia tribunalului poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti, pana atunci Andreea Marta, Maria Magdalena Lungu si Valentin Panait vor fi incarcerati. Procurorii DIICOT le-au retinut, miercuri, pe Andreea Marta, si pe sora acesteia, Maria Magdalena Lungu, precum si pe Valentin Panait, pentru constituire de grup infractional organizat cu preocupari pe linia proxenetismului si a prostitutiei, in vederea obtinerii de beneficii materiale injuste semnificative.

Andreea Marta – sotia fostului sef de cabinet a lui Sorin Blejnar – a fost chemata pentru audiere de procurorii DIICOT intr-un caz de proxenetism, fiind acuzata de racolare de persoane cu o situatie materiala buna carora le-ar fi facilitat intalniri amoroase cu fete in Romania, dar si in Monaco, Elvetia, Italia.

Incepand cu anul 2010, Andreea Marta, sora sa, Maria Magdalena Lungu, Victoria S. si Valentin Panait ar fi constituit intr-un grup criminal organizat in scopul savarsirii infractiunilor de proxenetism si prostitutie cu caracter transfrontalier, in sensul coordonarii unei retele de prostituate de lux, recrutate din randul tinerelor studente participante la diferite concursuri de modeling din Romania, informeaza Politia Romana.

Andreea Marta este sotia lui Codrut Marta, fostul sef de cabinet al fostului presedinte al ANAF, Sorin Blejnar. In 30 mai, Codrut Marta a fost dat in urmarire internationala, cand a fost introdusa si o alerta in sistemul informatic Schengen referitoare la cel a carui disparitie a fost semnalata de sotia sa, in urma cu cinci zile.

Intre timp, Codrut Marta a fost pus sub acuzare de procurorii anticoruptie, care, in 10 iulie, au obtinut un mandat de arestare preventiva pe numele sau pentru implicare in afaceri ilegale cu produse petroliere, prin care s-a prejudiciat statul cu peste 15 milioane de euro prin neplata accizelor si taxelor. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.