Acasă Politic Cluj: O „flacara a democratiei” va fi purtata prin Romania pana pe...

Cluj: O „flacara a democratiei” va fi purtata prin Romania pana pe 29 iulie

DISTRIBUIȚI

111782 – 15072012 – O „flacara a democratiei” va fi purtata de tineri de dreapta prin Romania pana pe 29 iulie, a anuntat presedintele suspendat Traian Basescu la mitingul de la Cluj-Napoca precizand ca daca el va pierde la referendum flacara va fi stinsa. Traian Basescu a aprins flacara, o torta asemanatoare celei olimpice, facand trimitere si la Jocurile Olimpice de vara, care se vor desfasura in acest an la Londra. „Ne-am gandit la ceva, ca tot se apropie Jocurile Olimpice, ca de astazi pana pe 29 o flacara apropiata de cea olimpica. Ea se va numi flacara democratiei si va fi purtata prin tara de tineri de dreapta. Daca pe 29 noaptea vom constata ca romanii au dat o lectie lui Crin si Victor, o vom mentine aprinsa.

Daca romanii vor spune Da restauratiei, o vom stinge pana la alegerile urmatoare. Dar eu vreau ca ea sa arda si dupa 29 noaptea. Este flacara democratiei in Romania”, a spus Basescu, la incheierea discursului sustinut la Cluj-Napoca.

„Flacara democratiei pleaca de la Cluj spre Bucuresti, via Iasi. O dau generatiei urmatoare sa o poarte; nu ca as fi prea batran, dar am si alta treaba de facut”, a completat presedintele suspendat. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.