Acasă Politic Deva: Plangere penala prvind organizarea unei tombole la referendum in judetul Hunedoara

Deva: Plangere penala prvind organizarea unei tombole la referendum in judetul Hunedoara

DISTRIBUIȚI

112115 – 29072012 – Asociatia Pro Democratia (APD) a depus, sambata, o plangere penala in legatura cu organizarea unei tombole cu scop electoral in judetul Hunedoara.

„In acest caz este vorba de distribuirea de fluturasi de catre o organizatie neguvernamentala in mai multe localitati din judetul Hunedoara. Materialele includeau un spatiu care ar fi trebuit vizitat de catre alegatori cu stamplia cu mentiunea „votat” pentru a fi inscrisi intr-o tombola din care ar putea catiga premii precum telefoane mobile, biciclete sau excursii”, se arata intr-un comunicat al APD.

Asociatia Pro Democratia a pus la dispozitia cetatenilor platforma www.alegericorecte.ro, pentru a raporta nereguli si fraude, dar si pentru a se informa cu privire la modul de desfasurare a referendumului. Pentru acelasi scop va functiona si serviciul Telverde, accesibil la numarul de telefon 0800.070.100. Linia telefonica gratuita este pusa la dispozitia cetatenilor in ziua referendumului intre orele 7.00 si 22.00. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.