Acasă Politic Iasi: Ponta: “Nu am mai auzit niciodata de camere de luat vederi...

Iasi: Ponta: “Nu am mai auzit niciodata de camere de luat vederi in sectiile de votare”

DISTRIBUIȚI

111952 – 22072012 – Premierul Victor Ponta a spus, referindu-se la solicitarea PDL, ca el nu a mai auzit de camere video in sectii de vot, dar „daca va exista aceasta posibilitate, cu mare placere”.

„Orice se poate face facem. Daca sunt cereri imposibile sa se adreseze Ministerului de Interne. Nu am mai auzit niciodata de camere de luat vederi in sectiile de votare. Stiu ca sunt camere video in salile de la Bacalaureat, iar daca exisa o posibilitate, cu mare placere”, a declarat premierul, duminica dimineata, la Iasi, dupa o intalnire cu prefectii judetelor din Moldova.

El a adaugat ca referendumul va fi organizat in conditii impecabile.

„Nu cred ca vor fi niciun fel de probleme, buletinele de vot sunt tiparite, repartizate si pazite de politisti si jandarmi”, a promis Ponta.

Premierul participa la mitingul USL din Piata Unirii din Iasi, la care sunt asteptate aproximativ 20.000 de persoane.

PDL cere instalarea de camere video in toate sectiile de vot la referendum, desfiintarea sectiilor suplimentare infiintate „ilegal”, dupa 16 iulie, urgentarea achizitionarii soft-ului antifrauda si ca aceia care voteaza pe liste suplimentare sa completeze o declaratie pe propria raspundere.

Presedintele suspendat Traian Basescu a declarat, sambata seara, ca in sectiile de votare pentru referendum sunt necesare camerele de luat vederi, motivand ca pe 29 iulie se vor organiza sectii de votare si in restaurante si baruri, „ceea ce intrece orice imaginatie”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.