Acasă Politic Programul vizitei premierului Ponta la Londra

Programul vizitei premierului Ponta la Londra

DISTRIBUIȚI

112094 – 27072012 – La invitaţia Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, premierul Victor Ponta a plecat în această dimineaţă la Londra pentru a participa la deschiderea Jocurilor Olimpice 2012, informează Guvernul.

Prim-ministrul Victor Ponta este însoţit la Londra de Anişoara Cusmir-Stanciu, una dintre marile glorii ale sportului românesc, fosta atletă multiplă campioană olimpică, de Sorin Radu Macavei, unul dintre voleibaliştii români care au făcut parte din lotul echipei naţionale a României medaliate cu bronz la Moscova în anul 1980, şi de Maria Udrea, o reprezentantă a noii generaţii de campioni, vicecampioană europeană de juniori la spadă şi rezervă la echipa olimpică.

În această după-amiază, în jurul orei 15:00, ora Londrei, prim-ministrul şi invitaţii săi vor participa la recepţia de inaugurare a Casei Olimpice a României, alături de preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Octavian Morariu, de conducerea Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret şi de delegaţia de sportivi şi antrenori ai României.

În jurul orelor 16.45, ora Londrei, prim-ministrul va sosi la Palatul Buckingham, unde va participa, alături de alţi şefi de stat şi de guvern, la recepţia oferită de Majestatea Sa, Regina Elisabeta a II-a.

La orele 21.00, ora Londrei, premierul va asista, din tribuna oficială a Parcului Olimpic, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2012, se precizează în comunicatul Guvernului. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.