Acasă Politic Bucuresti: Alexandru Andrieș: Nenea Boc se crede barbat /Ponta ar vrea sa...

Bucuresti: Alexandru Andrieș: Nenea Boc se crede barbat /Ponta ar vrea sa fie Titulescu/ Asta da plagiat!

DISTRIBUIȚI

112390 – 09082012 – Dupa ce acuzatiile de plagiat care planeaza asupra premierului Victor Ponta au facut inconjurul presei internationale, au fost subiect de banc ori de caricaturi, Alexandru Andries a compus un cantec pe aceasta tema.

Piesa a fost prezentata in premiera la editia de anul acesta a festivalului Folk You, desfasurat in Vama Veche. Pentru ca artistul nu a gasit deocamdata un titlu, a intitulat balada ”Cantec plagiat”.

Cantautorul trateaza cu umor tema plagiatului. ”Cuvintele destepte le-am furat dintr-un doctorat”, marturiseste, ironic, Andries. Pastrand acelasi ton, Andries il imita, in acorduri de chitara, pe premierul Ponta in momentul in acesta a negat ca ar fi plagiat in teza de doctorat: ”Care-i treaba, de ce v-ati suparat?”. ”Sarmaua e plagiat/ Si micu-i putin plagiat/ Stufstock e un fel de Woodstock/ Total dezorganizat Botezatu se crede Versace/ Nenea Boc se crede barbat /Ponta ar vrea sa fie Titulescu/ Asta da plagiat!”, canta Andries, spre deliciul publicului. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.