Acasă Politic Bucuresti: Aspazia Cojocaru il va da in judecata pe colegul sau Ion...

Bucuresti: Aspazia Cojocaru il va da in judecata pe colegul sau Ion Predescu

DISTRIBUIȚI

112655 – 22082012 – Judecătoarea Aspazia Cojocaru de la Curtea Constitutionala a afirmat că este decisă să îl dea în judecată pe colegul său Ion Predescu, dacă se va dovedi că există vreo înregistrare care să confirme că acesta a divulgat secretul votului din plenul Curţii,

în cazul invalidării referendumului pentru demiterea lui Traian Băsescu.

„Spune că nu a dat niciun fel de declaraţie. Nu ştiu, scuze sau nu, dar neagă tot timpul. Neagă că ar fi dat astfel de declaraţii. Dacă există o astfel de înregistrare, vă rog să mă credeţi că mă duc până unde trebuie, până în pânzele albe”, a susţinut Cojocaru, citata de Cotidianul.ro.

Aspazia Cojocaru susţine că declaraţia lui judecătorului Predescu îi încalcă secretul votului dat în plenul CCR.

„Deci, dacă există aşa ceva, dânsul neagă, dar dacă există aşa ceva ne ducem, că jurişti suntem, până unde trebuie”, a subliniat Cojocaru.

Întrebată dacă va cere sancţionarea lui Predescu, a declarat: “Să vedem, în funcţie de ce găsim. Chiar sunt destul de afectată de povestea asta încât să mai… Asta e situaţia. Dânsul neagă că ar fi dat o astfel de declaraţie, cea din «Gândul».

Judecătorul CC Ion Predescu a declarat, pentru gândul.info, că Aspazia Cojocaru a înclinat balanţa la CC în favoarea lui Traian Băsescu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.