Acasă Politic Bucuresti: Deputatii Borbely si Dobre raman cu imunitate. Inca…

Bucuresti: Deputatii Borbely si Dobre raman cu imunitate. Inca…

DISTRIBUIȚI

112772 – 28082012 – Comisia juridica a Camerei Deputatilor a amanat pentru 3 septembrie discutarea cererilor de incepere a urmaririi penale in cazurile fostului ministru al Mediului Laszlo Borbely si a fostului ministru delegat pentru Administratie Victor Paul Dobre.

Deputatul PSD Florin Iordache a cerut amanarea discutarii cazului fostului ministru Victor Paul Dobre pe motiv ca acesta nu a reusit sa studieze materialele de la dosar, precizand ca si Laszlo Borbely a solicitat mai mult timp tot in acest sens.

Presedintele comisiei juridice, deputatul PDL Daniel Buda, a fost de acord cu aceasta solicitare, invocand si el faptul ca nu au fost studiate dosarele de catre fostii ministri. „Cu nimic nu se tergiverseaza luarea unei decizii pentru ca judecata plenului va fi facuta luni sau marti”, a spus Buda.

De asemenea, Comisia juridica a amanat luarea unor decizii in cazurile de incompatibilitate in care s-ar afla deputatii Florin Paslaru (PSD) si Segiu (PC), cu toate ca la sfarsitul sesiunii extraordinare din iulie, deputatii juristi au respins ca acestia s-ar afla in situatie de incompatibilitate.

Presedintele Comisiei a cerut ca cei patru demnitari sa fie invitati la sedinta de luni a forului si sa fie trimise adrese in acest sens la grupurile parlamentare ale acestora cat si la birourile parlamentare ale fiecaruia. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.