Acasă Politic Bucuresti: Ludovic Orban: Dan Voiculescu face rau USL

Bucuresti: Ludovic Orban: Dan Voiculescu face rau USL

DISTRIBUIȚI

112845 – 31082012 – Deputatul liberal Ludovic Orban a declarat joi ca Dan Voiculescu ar trebui sa-si vada de afacerile lui deoarece „nu face altceva decat sa faca rau” USL si a tinut sa precizeze, referitor la o noua suspendare, ca strategiile politice nu se fac la Antena 3.

„Domnul Dan Voiculescu ar face foarte bine sa se ocupe de afaceri si sa lase viata publica si mai ales USL-ul in pace, pentru ca nu face altceva decat sa faca rau PNL si PSD”, a declarat Orban, la Realitatea TV, intrebat ce parere are despre afirmatiile lui Voiculescu privind oportunitatea declansarii unei noi suspendari a lui Traian Basescu.

Orban a adaugat ca strategiile politice majore nu se fac la Antena 3, ci de catre oameni care tin cu adevarat cont de interesul general.

„Prefer sa nu mai adancesc acest subiect, a-ti da cu parerea acum pe acest subiect dupa parerea mea este contraproductiv. In general, o strategie politica care izvoraste din niste ratiuni majore, din niste obiective fundamentale, nu se face la Antena 3, nu se face la piata, nu se face nicaieri, ci se face de niste oameni care cu adevarat tin cont de interesul general”, a precizat Orban.

Deputatul PNL a mentionat insa ca el ar vota oricand o noua suspendare a lui Basescu. „Eu as vota oricand, in orice zi, pe orice fel de motivatie, o noua suspendare a lui Traian Basescu”, a spus Orban.

Dan Voiculescu a declarat, joi, ca o noua suspendare a lui Basescu este „posibila si legitima” si ca aceasta ar putea avea loc la sfarsitul lui octombrie, inceputul lui noiembrie. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.