Acasă Politic Bucuresti: Maia Morgenstern, director interimar la Teatrul Evreiesc

Bucuresti: Maia Morgenstern, director interimar la Teatrul Evreiesc

DISTRIBUIȚI

112863 – 31082012 – Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a desemnat-o vineri pe actrita Maia Morgenstern sa asigure conducerea interimara a Teatrului Evreiesc de Stat din Bucuresti. Evenimentul a avut loc in aceasta dimineata la sediul Teatrului Evreiesc,

in prezenta actorilor teatrului.  

Cu aceasta ocazie, Primarul General a aratat ca numirea actritei la conducerea institutiei reprezinta un prim pas pentru dezvoltarea Teatrului Evreiesc:

’’Dupa pierderea maestrului Harry Eliad, incercam sa zambim in continuare si sa gasim modalitatile pentru a reaseza Teatrul Evreiesc acolo unde ii este locul. Asta inseamna sa reusim sa reconstruim cladirea in care functioneaza si sa putem crea conditiile necesare dezvoltarii acestei institutii’’, a declarat Sorin Oprescu.

Tot astazi, primarul Capitalei a anuntat ca Primaria Municipiului Bucuresti va incepe demersurile pentru schimbarea denumirii Teatrului Evreiesc:

’’Am primit propunerea de a schimba numele teatrului si cel mai probabil acesta va purta numele maestrului Harry Eliad cat mai curand posibil. Asa este frumos si asa este corect fata de cei care au facut ceva pentru teatru si pentru bucuresteni, iar eu ma inclin in fata oamenilor care au facut ca toate aceste lucruri sa functioneze’’, a aratat edilul-sef.

Teatrul evreiesc din Romania are o traditie de circa 130 de ani. Din anul 1948 Teatrul Evreiesc din Bucuresti a devenit institutie de stat. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.