Acasă Politic Bucuresti: Mona Pivniceru se gandeste sa renunte la nominalizarea pentru portofoliul Justitei

Bucuresti: Mona Pivniceru se gandeste sa renunte la nominalizarea pentru portofoliul Justitei

DISTRIBUIȚI

112526 – 16082012 – CSM analizează posibilitatea de a se autosesiza în urma imaginilor publicate de Romania Tv în care judecătoarea Mona Pivniceru a fost fotografiată în maşina lui Andrei Năstase. Judecătorul Mona Pivniceru a fost fotografiată, în această săptămână,

urcându-se în maşina fiului lui Adrian Năstase, Andrei Năstase.

Pivniceru a afirmat că subiectul fotografiilor în care apare „este o chestiune extrem de simplă şi de bun simţ”. Mariana Alexandrescu, care a colaborat cu CSM la elaborarea Legii practicii juridice, ar fi venit să o ia cu maşina pentru a merge la ea acasă. Potrivit Romania TV, Alexandrescu ar fi lucrat în calitate de consilier la cabinetul lui Adrian Năstase când era deputat. „Era dânsa şi şoferul. Eu nu-l cunosc pe Andrei Năstase. Era un şofer în maşină cu care nu am făcut cunoştinţă”, a spus Pivniceru. „Asta ar însemna să-mi fac lista cu toţi cunoscuţii şi prietenii şi tot nu ar fi suficient că oricum m-ar urmări cineva oriunde mă duc”, a spus judecătoarea.

Întrebată dacă ia în calcul o eventuală retragere a candidaturii la portofoliul Justiţiei, Mona Pivniceru a declarat că, în urma publicării acestor imagini, se gândeşte să renunţe la nominalzarea sa pentru postul de ministru al Justiţiei.

Mona Pivniceru, membru al CSM, este propunerea pentru Ministerul Justiţiei, în locul lui Titus Corlăţean, care a preluat postul de ministru de Externe.

Pivniceru este cunoscută pentru atacurile şi declaraţiile critice la adresa lui Traian Băsescu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.